0
0

افزایش بازدید سایت و رنک گوگل با افزایش ماندگاری بازدیدکنندگان

افزایش بازدید سایت و رنک گوگل با افزایش ماندگاری بازدیدکنندگان :

به طور متوسط از زماني كه يك بازديدكننده به سايت شما وارد شده تا زماني كه از آن خارج مي شود چند دقيقه طول مي كشد؟ سايت خود را با دقت مشاهده كرده و خودتان را جاي مخاطبتان بگذاريد، به اين فكر كنيد كه چه راه حل هايي براي افزايش ماندگاري مخاطب وجود دارد؟ شما سايت خود را بهتر از هر كس ديگري مي شناسيد، مخاطب خود را نيز شناخته ايد و خوب مي دانيد به دنبال چه چيزي به سايت شما آمده بنابراين بهتر مي دانيد چطور مي توان او را راضي كرده و منجر به افزايش ماندگاري اش شويد با اينحال شايد راه حل هاي زير براي شما مفيد باشد.

پاسخگويي به نياز بازديدكننده:

بازديدكننده در جستجوي اطلاعات به گوگل پناه آورده و نهايتا به يكي از صفحات سايت شما رسيده است، آيا محتواي سايت شما پاسخگوي نياز بازديد كننده بوده و او را به آنچه مي خواهد مي رساند؟ آيا همه اطلاعاتي كه او نياز دارد را بدون زياده گويي ها و به صورت خلاصه و مفيد در اختيارش قرار داده ايد؟ وقتي بازديد كننده به انتهاي متن رسيد لبخند رضايت زده و مطالعه مطلب شما را به ديگران نيز توصيه مي كند؟

ux و ui

وب سایتی با رنگ بندی جذاب داشته باشید:

روانشانسی رنگ بسیار مهم می باشد، شما باید از رنگ های استفاده نمایید در نگاه اول کاربر رو به آرامش برساند و در مرحله دوم چشم کاربر اذیت نشود. نوع فونت بسیار تاثیر گذار می باشد. دقت کنید ما اصطلاحی در سئو داریم با نام UI و UX یعنی user interface و User experience به معنای ایجاد رابط کاربری راحت برای کاربر می باشد. پس برای افزایش بازدید و بیشتر ماندن کاربران و در نتیجه افزایش رنک گوگل وب سایتی مناسب را برای کاربر ایجاد نمایید.

عدم عجله در انتشار متن جديد:

برتري سايت شما نسبت به ساير سايت هاي مشابه چيست؟ كيفيت يا كميت؟ هرچند به روزآوري منظم سايت در مخاطب پسندي و موفقيت سايت بسيار موثر است اما هرگز براي به روز كردن سايت به يك مطلب خوب اكتفا نكرده و براي رساندن آن مطلب به سطح بسيار بسيار خوب به روزآوري سايت را چند روز ديگر به تاخير بياندازيد و هيچ وقت كيفيت را قرباني ِ كميت نكنيد!

تقسيم بندي متن:

غذا هر چقدر هم كه خوشمزه باشد بايد آن را لقمه لقمه خورد، آيا مي توانيد غذايي را به صرف خوشمزه بودن به يك باره ببلعيد؟ متن مفيدي نوشته ايد ولي بسياري از بازديدكنندگان قبل از رسيدن به انتهاي متن خسته شده و از آن دست مي كشند، شما بايد اقداماتي انجام دهيد كه بازديدكننده از مطالعه مطالب سايت شما احساس خستگي نكند، يكي از اين اقدامات تقسيم بندي متن است، يك متن 50 خطي را به صورت 50 خط پشت سر هم ننوشته و آن را پاراگراف بندي نماييد و در صورت امكان براي هر پاراگراف با استفاده از تگ هاي h1-h6 يك تيتر فرعي انتخاب كنيد.

استفاده از تصاوير:

نگاه كردن به متن هاي آميخته به تصاوير براي بازديدكننده خوشايندتر از نگاه كردن به يك متن طولاني خالي از تصوير است، تصاوير نمك مطلب هستند، خوشمزه ترين غذاها اگر بي نمك باشند، بي مزه خواهند بود.

استفاده از ويدئو و صوت:

دنياي اينترنت در آينده اي نه چندان دور دنياي ويدئوهاي آنلاين
خواهد بود، چقدر براي آنچه در آينده روي خواهد داد برنامه ريزي كرده ايد؟ استفاده از ويدئو و صوت به مرور سهم خود را در اينترنت افزايش داده و از جمله اقداماتي است كه موجب خوشايندي بيشتر سايت براي مخاطب خواهد شد.

نظرسنجي و توجه به بازخوردها:

تصورات ما هميشه درست نيستند، گاهي ما فكر ميكنيم علت نارضايتي بازديدكنندگان را مي دانيم اما اگر به نظراتشان رجوع كنيم متوجه مي شويم مشكل چيز ديگري بوده است، اگر مي خواهيد تصوراتتان در مورد مشكلات محتواي سايت واقعي تر شود با مخاطب تعامل بيشتري داشته باشيد، نظرات آنها در متن هاي مختلف را مطالعه نموده و گاهي در اين مورد نظر سنجي كنيد، حتما ديده ايد سايت هايي كه روي چند موضوع مختلف كار كرده و در مورد اينكه مخاطبين تمركز روي كدام موضوع را ترجيح مي دهند نظرسنجي مي كنند.

متني با عنوان “نحوه تنظيم مودم ADSL جهت برقراري ارتباط با اينترنت” نوشته ايد، در قسمت نظرات يكي پرسيده چطور وارد تنظيمات مودم شوم؟ يكي پرسيده VPI و VCI را از كجا بايد پيدا كنم؟ يكي نظر داده من كه چيزي نفهميدم، يكي هم گفته چقدر سخته اين كار. هيچكس هم از شما بابت كاربردي بودن اين نوشته تشكر نكرده است، سوال كردن در بخش نظرات طبيعي است، اما اگر فكر ميكنيد اين سوالات نشان از عدم توضيح كافي نكات ضروري است متن خود را ويرايش كرده و موارد لازم را به آن اضافه نماييد، مهمتر آنكه بعد از آماده كردن يك متن جديد يكبار متن را از نگاه كسي بخوانيد كه مثل شما در اين مساله تخصص ندارد، از خودتان بپرسيد آيا اين نوشته براي همه قابل فهم هست يا خير؟

فعال بودن بخش نظرات:

برخي از بازديدكنندگان اهل مطالعه نظر نيستند اما برخي ديگر دوست دارند سريعتر يك مطلب را تمام كرده و نظراتش را بخوانند، حتي هستند كساني كه اول به نظرات نگاهي انداخته و سپس تصميم به مطالعه متن مي گيرند، فرض كنيد يك متن 30 خطي نوشته ايد كه 30 نفر براي آن نظر داده اند، مطمئن باشيد اگر مطالعه متن 3 دقيقه زمان ببرد، با وجود نظراتش 6 دقيقه زمان خواهد برد و چنانچه اين اتفاق براي همه متن ها بيافتد شما در ميزان ماندگاري در سايت رشد خوبي خواهيد كرد البته نوشتن مطالبي كه ديگران را وادار به ثبت نظر كند كار ساده اي نيست، يكي از راههاي افزايش نظرات آن است كه خودتان هم به ميدان آمده و اگر مخاطب با نظرش سوالي از شما پرسيد سريعا پاسخ دهيد با اين كار به بازديدكننده نشان مي دهيد كه نظراتشان براي شما مهم است.

منبع: کتاب سئو

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://bookseo.ir/?p=969
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
سلام. من حامد خانی هستم و حدود 10 سال هست که در حوزه ی طراحی وب سایت و دیجیتال مارکتینگ در حال فعالیت هستم. تاکنون صدها پروژه ی طراحی و سئو وب سایت انجام داده ام ولی همیشه در حال یادگیری بوده ام و آموزش دادن رو کار اصلی خودم می دانم. در سال 1394 اقدام به راه اندازی وب سایت بوک سئو کردم تا علاوه بر یادگیری بیشتر خودم مطالب روز دنیا در زمینه سئو را نیز با شما به اشتراک بذارم. با من باشید تا شما را با دنیای ایده های جذاب سئو آشنا کنم...
مطالب بیشتر
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها